Alles over Spotify

 

Spotify is een innovatieve, nieuwe muziekinterface waarmee klanten volledig gratis door nummers kunnen bladeren en ernaar kunnen luisteren. Inclusief nooit eerder vertoonde opties zoals het delen van afspeellijsten met goede vrienden, aandacht besteden aan liedjes op je mobiele telefoon en moeiteloos synchroniseren met sociale medianetwerken zoals Facebook, het is een heel gemakkelijke manier om muziek te integreren in je dagelijkse leven.

 

Als je nog geen lid bent, ga dan naar de Spotify-site om je aan te melden met zowel een gebruikersnaam als een wachtwoord. Na het downloaden van de Spotify-client op uw computersysteem begint het plezier!

 

Luisteren verkrijgen

 

Gebruik de werkbalk om naar een artiest of nummer te zoeken waar je echt naar wilt luisteren  Spotify plays kopen. Het zal covers, de originelen en ook iedereen die dat nummer daadwerkelijk in de Spotify-gegevensbron heeft afgespeeld, weergeven.

 

Maak contact met vrienden

 

Als je net als elke andere persoon op een sociaal netwerk bent, koppel Spotify dan aan je Facebook. Door dit te doen, kun je selecteren welke nummers je aan je vrienden wilt laten zien, zien wie er nog meer op Spotify komen en gezamenlijke afspeellijsten maken.

 

Doe dit door op de schakelaar "Goede vrienden importeren" in de beste bovenrand van de Spotify-applicatie te drukken. Log in op je Facebook en volg de aanwijzingen - voordat je het begrijpt, verschijnen al je vrienden aan de rechterkant van je Spotify-applicaties ... van daaruit kun je hun favorieten, hun afspeellijsten, enz.

 

Beginnen met delen

 

Maak afspeellijsten waarop ze zich kunnen abonneren zodra je bent gekoppeld aan je vrienden op Spotify. Elke keer dat er een gloednieuw nummer wordt toegevoegd, worden ze geïnformeerd en kunnen ze ook luisteren naar waar je op dit moment op let!

 

Een andere uitstekende methode om meer dan 15 miljoen nummers met je vrienden te delen, is door gebruik te maken van Facebook. Door simpelweg op "Delen op Facebook" te klikken aan de linkerkant van het nummer waarnaar u luistert, verschijnt het onmiddellijk in uw feed. Een soundtrack toevoegen aan je Facebook voor je familie en vrienden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 

Kies een lidmaatschap dat bij je past

 

Spotify heeft echt betaalbare prijzen voor onbeperkt luisteren naar nummers. Vanaf $ 4,99 kun je snel muziek streamen op je computer of telefoon, zonder advertenties. Als de advertenties je niet storen, blijf dan bij het gratis account! Overweeg om over te stappen naar een premium account om op te blijven letten als je geen tijd meer hebt voor de nummers.

 

Voeg een soundtrack toe aan je leven, waar je ook bent. Of u nu onderweg bent met uw mobiele telefoon of op het computersysteem, de 15 miljoen nummers en het aantal nummers zorgen ervoor dat u tevreden zult zijn.

Comments

Popular posts from this blog

To Numb Or Not to Numb? That's the Big Tattoo Question

Get Background Check Reports At Backgroundfinder

Work environment Choirs As an Adjustment Administration Device