Hvad er Instagram?

 

En så stor kontrakt vil højst sandsynligt endnu en gang fremprovokere råb fra en internetboble, samt tiltrække bukser af vantro fra brugere, der undrer sig over, hvorfor en 16 måneder gammel fotodelingsapplikation er så mange penge værd.

Så hvad er instagram, og hvorfor tjener det så mange penge?

 

Instagram fakturerer sig selv som et fantastisk sjovt middel til at dele billeder med venner  køb instagram likes. Brugere bryder billeder med mobiltelefoner og vælger bagefter mellem filtre med større end en belastning for at give billederne et særligt udseende. De har inskription såvel som deres plads samt viser venner på sociale netværk internetsider som twitter og Facebook.

 

Men den sande værdi for Facebook er mobiltelefonens instagram skabt på så kort tid.

 

Det er nu et af de største sociale medier med mere end 40 millioner registrerede personer, som kan følge venner som billeder og kommentarer til dem. Mere end 1 milliard billeder er faktisk blevet downloadet og installeret eller omkring 6 millioner dagligt. Antallet af daglige brugere er meget højt, billederne genererer mere end 600 likes per 2. samt mere end 85 kommentarer per sekund.

 

Instagram har rekorden for den hurtigste applikation til at opnå 1,5 millioner downloads den 21. december 2010. Apple kåret den til Årets applikation i 2011.

 

Som så mange forskellige andre applikationer og også sociale medier. Anyway, Instagram har endnu ikke fundet ud af et fast design. Men virksomheder som Urban out filters og Ann Taylor har faktisk oprettet konti for at promovere deres brands, ligesom mange politikere og stjerner deltager.

 

Instagram har den største forbindelse med Facebook og også twitter, som også har fået ry som en effektiv kunde. Den administrerende direktør og skaberen af Instagram-applikationen, Kevin, var en ODEO, det firma, der genererede det sociale netværk twitter. I 2006 investerede Stanford University 2 år i Googles websøgemaskine, som betjener Google-besøgende og Gmail, samt i forretningsudviklingsteamet.

 

Kunder

 

I december 2010 havde Instagram faktisk 1,5 millioner registrerede kunder. I juni 2011 annoncerede Instagram 5 millioner brugere og passerede 10 millioner i september 2010.

Instagram meddelte, at 100 millioner billeder faktisk er blevet delt med tjenesten i juli 2011. Beløbet kom til 150 millioner delinger i 2012 april til august, blev det lanceret, at over 30 millioner registreringer af Instagram ansøgning.

Instagrams friske Android-version i Google spiller en vigtig funktion og har mere end 1 million downloads på bare en halv dag.

Ære

 

I januar 2011 var Instagram den mest effektive lille person til mobiltelefonapplikationer under 2010 Tech Crunch crunchies.

I maj 2011 rangerede Best and Fast Company CEO Kevin Systrom som nummer 66 i Leading Best People in Business 2011.

I juni 2011 grundlagde Inc magazine Sanctuary Krieger samt systrom i 2011, 30 noterede samt 30 nedenfor.

I september 2011 vandt Instagram "top lokalt producerede mobiltelefonapplikationspris" i SF ugeblad.

7x7 fremtrædende magasiner udgivet i 2011 fremhævede Krieger og også systrom på den første forside af deres bedste forretningsaftaler.

I december 2011 kårede Apple Inc. Instagram "Årets applikation 2011.

 

Instagram fakturerer sig selv som en enormt fornøjelig metode til at dele billeder med gode venner. Det er i øjeblikket et af de største sociale netværk med endnu mere end 40 millioner indikationer på individer, der kan følge gode venner som billeder såvel som kommentarer om dem. Anyway, Instagram har endnu ikke fundet ud af et forretningsdesign. Instagram har det største link til Facebook og også twitter, som faktisk også er blevet rygtet som en stærk køber. Administrerende direktør og skaberen af Instagram-applikationen Kevin var en ODEO, virksomheden, der skabte twitter til sociale netværk.

Comments

Popular posts from this blog

To Numb Or Not to Numb? That's the Big Tattoo Question

Get Background Check Reports At Backgroundfinder

Work environment Choirs As an Adjustment Administration Device