Insiderinformationen om TikTok-annonsering och marknadsföring

 

För närvarande finns det annonser på TikTok för att göra det möjligt för dig att bredda din räckvidd och även helt ny direkt exponering. Tillbaka i januari 2019 började TikTok utforska annonser i sin fas köp tiktok följare. Detta utlöste introduktionen av den hanterade lösningsfasen i april 2019. Under hela sammanställningen av denna översikt är TikTok-kampanjer inte lätt tillgängliga i de flesta stater.

 

I likhet med olika andra system för sociala medier finns det efter det en budbar annons på gränsen. Du kan inte själv erbjuda TikTok-annonser idag, och även vad som krävs för att uppleva en rep av operatören.

 

Alla tillgängliga kampanjer på TikTok är av dessa kortformade filmlayouter. Detta ger en fantastisk känsla eftersom TikTok är en fas full av kortformade videoklipp för att säkerställa att vissa annonser verkligen kommer att vara begripliga för individer. Det finns 3 distinkta varianter som du kan följa med TikTok-annonser som är:

 

Inriktningsfunktionerna är lite typiska nu. Det är möjligt att välja din målmarknad efter område, kön och ålder. Geo-targeting låter dig rikta in dig på nationsgraden i USA. I framtiden kan du räkna med att lära dig ytterligare inriktningsalternativ, bestående av fokus såväl som åtgärder.

 

Här är de fyra typerna av TikTok-kampanjer som för närvarande är tillgängliga:

 

Med denna kampanj tänker du välja längden på din film från 5 minuter till 15 minuter. Du måste skapa en upprätt layoutsnärta eftersom den säkert kommer att visas från webbsidan "För dig" för din önskade målmarknad. Du kan inkludera ett telefonsamtal till aktivitet, som att ladda ner och installera ett program eller se din webbplats.

 

Möjligen har du upplevt de berättande kampanjerna på Instagram? Alla dessa är helskärmsdesign och också normalt sett ganska värdefulla. Du kommer definitivt att välja de inhemska annonserna på TikTok om det charmar dig. Du kan inkludera en extern webblänk till en webbplats med dessa kampanjer.

 

Hashtag Challenge-annonser

 

Brand Takeover-kampanjen dyker upp varje gång en individ öppnar sitt TikTok-program. Det är front såväl som anläggning i deras skärm. Det är möjligt att använda denna typ av reklam för att skicka ut en specifik till en enskild sak av skrivningar eller få dem direkt in på din webbplats.

 

TikTok-individer väljer att involvera i motsats till att bara ta en passiv pose. Om du kommer på den perfekta hashtagg-utmaningsannonsen kan du förbereda dig för några utmärkta engagemangskvantiteter. Dessa annonser körs i 7 dagar, liksom en TikTok-representant kan motivera dig under.

 

Hashtag-strider råder på TikTok. Det är klokt att utveckla annonser i denna speciella stil. Vad du kan göra just här skulle säkert vara att marknadsföra dina TikTok-kunder på din utsedda målmarknad för att delta i ett hinder som är baserat på ditt varumärke eller en mängd av dina föremål.

 

Kampanjer för övertagande av varumärken är tillåtna på kursbasis. Helt enkelt en marknadsförare kan använda denna typ av reklam och marknadsföring för att få en kurs varje dag. Vi räknar med att dessa säkert kommer att utvecklas till de mest kostsamma TikTok-annonserna på grund av den minimala lättheten att komma åt.

 

Den helt nya linsreklamen

 

Brand Takeover-kampanjen dyker upp varje gång en individ öppnar sitt TikTok-program.

 

Om du till exempel väljer en linsannons av högsta kvalitet, har du kapacitet att använda ansiktsfilter, 3D-produkter och mycket mer. Det idealiska linsprogrammet av högsta kvalitet kan också ge mycket deltagande på fasen, så de är värda att fundera på.

 

För närvarande finns det annonser på TikTok för att göra det möjligt för dig att bredda din räckvidd och även helt ny direkt exponering. När den här översikten komponerades är TikTok-kampanjer inte lätt tillgängliga i många stater.

 

Alla annonser som kan erhållas på TikTok är av dessa kortformade filmlayouter. Dessa annonser körs i 7 dagar, och dessutom kan en TikTok-representant uppmana dig hela tiden.

Comments

Popular posts from this blog

To Numb Or Not to Numb? That's the Big Tattoo Question

Get Background Check Reports At Backgroundfinder

Work environment Choirs As an Adjustment Administration Device